A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Про чергове пленарне засідання десятої сесії Вирівської сільської ради

Дата: 15.11.2021 19:54
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

 

 

У черговому пленарному засіданні  десятоі сесіі Вирівськоі сільської ради взяли участь депутати, керівники відділів сільської ради та старости Селищенського та Чудельського старостинського округів. На розгляд сесії було внесено ряд важливих питань.

З метою встановлення єдиних вимог до порядку списання комунального майна Вирівської територіальної громади було прийнято рішення № 485 «Про затвердження Порядку списання майна комунальної власності». Для удосконалення та упорядкування мережі  закладів освіти рішенням ради № 486 розпочато процедуру реорганізації закладу дошкільної освіти «Сонечко» з  короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку с. Кам?яне-Случанське шляхом приєднання до закладу дошкільної освіти «Казка» с. Чудель Вирівської сільської ради. Також відповідно до заяв громадян, учасників  бойових дій звільнено від батьківської плати за харчування дітей в закладі дошкільної освіти «Казка» с. Чудель. Розглянуто Прогноз бюджету Вирівської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки для дієвого механізму управління бюджетним процесом громади, встановлення зв’язку між стратегічними цілями та можливостями сільського бюджету у середньостроковій перспективі, забезпечення прозорості, передбачуваності та послідовності бюджетної політики. Рішенням сільської ради № 490 внесено зміни до бюджету Вирівської сільської територіальної громади на 2021 рік, основними спрямуваннями якого є забезпечення фінансування заробітної плати для працівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти. 

На вимогу служби надзвичайних ситуацій спрямовано на встановлення системи блискавкозахисту на приміщеннях навчальних закладів у сумі 73,4 тис. грн..

Для забезпечення безоплатного підвезення учнів, вихованців до закладів освіти та у зворотньому напрямку було виділено 10,5 тис.грн. для ремонту та страхування шкільних автобусів.

З метою забезпечення належного функціонування систем опалення передбачено кошти для ремонту опалювальних котлів та придбання автоматичних вимикачів для закладів освіти у сумі 12 тис.грн. На ремонтні роботи, заміну вхідних дверей в закладах освіти виділено 138,7 тис. грн.

Для забезпечення якісного надання освітніх послуг в умовах дистанційного та очного навчання  виділено 62,2 тис. грн. для проведення внутрішньої мережі Інтернет в навчальних закладах громади, а також 23 тис. грн. для придбання ноутбука та принтера в заклади дошкільної освіти. Передбачено 27,8 тис.грн для  організації якісного харчування в закладах освіти, зокрема на ремонт насосної станції, придбання водонагрівача, електричної м?ясорубки для харчоблоків, а також передбачено кошти для оплати інших спрямувань та потреб закладів загальної середньої та дошкільної освіти.
На завершення сесії сільський голова, Сергій Опалько, подякував депутатам за плідну роботу та окреслив коло питань, над якими громада працюватиме найближчим часом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь