Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання апарату Вирівської сільської ради

Дата: 15.11.2021 14:29
Кількість переглядів: 1388

Фото без опису

 

15 листопада 2021 року сільський голова Сергій ОПАЛЬКО провів апаратну нараду, на якій він проінформував про участь у IV регіональному форумі «Реформа системи шкільного харчування» у м.Львів, інформацію відділу освіти, культури, молоді та спорту про кількість вакцинованих педагогічних працівників та обслуговуючого персоналу загальноосвітніх закладів громади від COVID-2019 і можливості поетапного повернення до очного навчання учнів середньої та старшої ланок у Вирівській ЗОШ І-ІІІ ст., Чудельській ЗОШ І-ІІІ ст. та Кам’яно-Случанській гімназії.

Фото без опису

Заслухано інформацію про участь громади в проекті «Підтримаймо вчителя», метою якого є проведення роз’яснювальної роботи відомими інфекціоністами щодо необхідності вакцинації від COVID-2019 у школах та гімназіях громади, про проведення шкільних олімпіад і конкурсів. Прийнято рішення щодо організації та проведення 01 грудня 2021 року   змагання з волейболу з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Обговорено необхідність участі громади в обласному конкурсі з енергоефективності 2022, заплановано проведення робіт із підготовки майданчиків під контейнери для твердих побутових відходів (ТПВ) у сс. Селище, Ясногірка й Чабель, встановлення баків для ТПВ біля цвинтарів у сс. Ясногірка та Чабель, підвезення суміші для підсипки вулиць громади під час ожеледиці, продовження робіт із грейдерування вулиць у с.Чудель, необхідності обваловки паспортизованих сміттєзвалищ, підготовки актів на зрізання аварійних дерев згідно поданих заява, висадки дерев у парковій зоні в с.Чудель.

Фото без опису

Заплановано підготовку програми фінансування Центру ПМСД Вирівської громади на 2022 рік, програму протидії поширенню туберкульозу, обговорено можливість виїзної бригади медиків у с.Чудель для вакцинації громадян, що виявили бажання щепитися від COVID-2019. На 18 листопада 2021 року в Будинку культури с.Вири заплановано проведення навчання з бухгалтерами по роботі із системою публічних закупівель «Прозоро».

Фото без опису

Обговорено моніторинг відкриття спеціалізованих рахунків для купівлі у рамках державної програми соціального життя для трьох дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, участь громади в обласному конкурсі «Рівненщина проти насильства», необхідність створення молодіжної ради Вирівської громади та розроблення відповідної документації.

Прийнято відповідні рішення по відзначенню 21 листопада Дня с.Ясногірка, Дня Гідності та Свободи та 27 листопада Дня памяті жертв Голодомору.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь