A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

За чисті узбіччя!

Дата: 13.11.2021 09:52
Кількість переглядів: 563

Фото без опису

 

12 листопада 2021 року комунальниками Вирівської сільської ради було прибрано узбіччя автошляху Т1811 на ділянці с.Гранітне – автострада М07.

Фото без опису

Закликаємо Вас і Ваших гостей дотримуватися правил благоустрою, адже згідно із п.4 ст. 42 Закону України “Про благоустрій населених пунктів” «Шкода, завдана внаслідок порушення законодавства з питань благоустрою населених пунктів, підлягає компенсації, як правило, в повному обсязі без застосування норм зниження розміру стягнення незалежно від сплати збору за забруднення навколишнього природного середовища та погіршення якості природних ресурсів у розмірах, які визначаються на підставі затверджених у встановленому порядку такс, методик, розрахунків щодо обрахування шкоди».

Фото без опису

Благоустрій це не разова акція, це щоденна робота, і в першу чергу робота над собою, своєю свідомістю, зробивши невелике зусилля над собою – не смітити.

Фото без опису

Давайте збережемо наше довкілля! Просто не викидати сміття, де заманеться, створюючи стихійні смітники, прогулюючись або їдучи приватним автомобілем, – а викинути папірець у смітник чи контейнер для сміття, навчати цьому дітей, відпочиваючи на природі прибирати за собою – ці прості правила під силу кожному. Інколи слів бракує, коли помічаєш водіїв, які завантажуються на щебеневих заводах, розміщених на території Вирівської громади, і викидають просто з вікна на узбіччя використані стаканчики, пластикові пляшки і т. д. Невже за кимось комунальник має завжди прибирати? А, можливо, було би краще використати затрачені на це кошти на підсипку вулиць?

Фото без опису

Варто вчитися дбати не лише про власну домівку, а й про своє село, про чистоту й порядок в них, адже благоустрій нашої громади – спільна справа усіх її мешканців.

Фото без опису

Щиро вдячні всім громадянам сіл громади, які беруть активну участь у приведенні територій населених пунктів громади до належного естетичного вигляду. Велика вдячність власникам приватних домоволодінь, які підтримують свої та прилеглі території в належному стані. Таких людей у наших селах більшість.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь