ДО УВАГИ ФЕРМЕРІВ!
У Рівненській області виконується проєкт, що реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу №12955-20 «Розвиток людського капіталу в агро-органічному секторі економіки» установи «Агенція регіонального розвитку Рівненської області».
ЗАПРОШУЄМО ФЕРМЕРІВ, бізнес та усіх бажаючих на семінар 2 де буде надана інноваційна інформація про технології поливу (ягідники, теплиці, сади тощо). Фірма ПРОФПОЛИВ веде бізнес у різних країнах світу, має практику до 10 років і хороші відгуки про свою роботу. Варто послухати і переговорити про варіанти співпраці. https://profpoliv.in.ua/
Для бізнесів які вирощують зернові культури буде 2 виступи в традиційному та органічному секторі економіки – всі новинки ринку.
Бажаючим прохання писати або дзвонити. Конакти:
Скрипчук Петро Михайлович
д.е.н., професор НУВГП,
ГО "Зелені ініціативи Рівного"
Семінар 2
«Вирощування органічних сільськогосподарських культур»
18-19 листопада 2021 року
ПРОГРАМА ЗАХОДУ
Місце проведення: м. Рівне (уточнюється окремо)
ДЕНЬ 1 |
|||
9:30 – 10:00 – реєстрація учасників. Кава-брейк |
|||
10:00 – 10:10 |
Вітальне слово від організаторів. Представлення учасників |
||
10:10 – 10:30 |
Модуль 1 «Сучасні підходи до технологій вирощування сільськогосподарських культур» |
Лукащук Людмила Яківна, к.с.-г. н., Інститут сільського господарства Західного Полісся Національної академії аграрних наук України. |
|
10:30 – 11:00 |
Модуль 2 «Добрива, технології вирощування органічних сільськогосподарських культур» |
Терновий Юрій Вікторович, директор Сквирської дослідної станції органічного виробництва, Національної академії аграрних наук України |
|
11:00-11:30 |
Модуль 3 «Технології зрошення і фертигації в органічному аграрному виробництві» |
Бойко Вадим Володимирович, директор, ПрофПолив |
|
11:30-12:00 |
Модуль 4 «Фітомоніторинг ягідних культур: економіка та інновації» |
Богдан Гнатюк, агроном, ТОВ «ДВІПА» Дніпропетровська область (150 га різних культур , 12 га ягідники, амарант тощо) |
|
12:00-12:20 |
Модуль 5 «Виробництво грунтосумішей та гуматів» |
Володимир Черемісін, приватний підприємець |
|
12:20-12:40 |
Модуль 6. Перші помилки із організації органічного бізнесу |
Гук Наталія Анатоліївна та Мартинчук Людмила Василівна |
|
12:40-13:00 |
Модуль 7 «Органічне виробництво: як зекономити кошти та що робити громадам?» |
Петро Скрипчук, д.е.н., професор НУВГП, керівник Регіонального консультаційно-освітнього центру органічного виробництва (РКОЦ) у м. Рівне |
|
|
Вирощування спаржі … уточнюється |
|
|
13:30-14:30 |
ОБІД |
|
|
ДЕНЬ 2 |
|
||
08:00-16:00 |
Відвідування підприємства. |
|
*У програмі можливі зміни та доповнення