A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

ПРОТОКОЛ № 15 позачергового засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вирівської сільської ради

Дата: 29.10.2021 17:37
Кількість переглядів: 521

 

ПРОТОКОЛ № 15

позачергового засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вирівської сільської ради

 

«29» жовтня 2021 року                                                                                    с. Вири

 

ПРИСУТНІ:

 

  1. Голова комісії – ОПАЛЬКО Сергій Миколайович;
  2. Секретар комісії – СУЛЬЗА Олена Юріївна;
  3. Члени комісії: ВЕЛИЧКО Світлана Вікторівна, ОПАЛЬКО Богдан Григорович, ТОВКАЧ Тетяна Павлівна, МАКРИЦЯ Людмила Іванівна, ТИШКОВ Роман Миколайович, ПЕТРОВЧУК Галина Михайлівна, КУЗЬМИЧ Андрій Адамович, Хомич Віктор Анатолійович.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

Про забезпечення дотримання на території Вирівської сільської територіальної громади протиепідемічних заходів поширення COVID-19 при “червоному” рівні епідемічної небезпеки.

 

СЛУХАЛИ:

 

Члена комісії Світлану ВЕЛИЧКО, яка ознайомила всіх присутніх з листом Сарненського районного відділу ДУ «Рівненський ОЦКПХ МОЗ» від 29.10.2021 № 27.02/859 щодо стану захворюваності на коронавірус COVID-19 у Вирівській сільській територіальній громаді, відповідно до якого епідемічна ситуація з COVID-19 в громаді продовжує загострюватися. За останній тиждень зареєстровано 34 випадки, а саме у с. Чудель – 10, с. Кам’яне-Случанське – 10, с. Зарів’я – 1, с. Вири – 5, с. Ясногірка – 1, с. Гранітне – 2, с. Селище – 3 та с. Федорівка – 2. Враховуючи зазначене наразі членами комісії необхідно вирішити питання щодо діяльності закладів освіти громади в цей період.

Членами проводиться обговорення відповідного питання.

Беручи до уваги інформацію надану членом комісії Світланою ВЕЛИЧКО та з метою запобігання поширенню на території Вирівської сільської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб", Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (зі змінами),  беручи до уваги протокол позачергового засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області від 27 жовтня 2021 року № 36, лист Сарненського районного відділу ДУ «Рівненський ОЦКПХ МОЗ» від 29.10.2021 № 27.02/859, комісія ВИРІШИЛА:

 

  1. Через стрімке зростання нових випадків коронавірусної хвороби та для збереження здоров'я дітей і працівників шкіл рекомендувати керівникам продовжити осінні канікули у закладах загальної середньої освіти Вирівської сільської ради на один тиждень з 01 по 05 листопада 2021 року.
  2. Затвердити Пам'ятку щодо обмежувальних протиепідемічних заходів при «червоному» рівні протиепідемічної небезпеки та порядку перевірки їх дотримання (додається) з наступним оприлюдненням на офіційному веб-сайті ради з метою ознайомлення.
  3. Виконавчому комітету Вирівської сільської ради посилити інформаційно-роз'яснювальну роботу з населенням та суб'єктами господарювання щодо важливості дотримання протиепідемічних заходів в умовах дії карантинних обмежень, зокрема через веб-сайт ради.
  4. Поліцейським офіцерам громади, в межах своїх повноважень, посилити роботу щодо контролю за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, визначених Постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 (зі змінами).

 

ГОЛОСУВАЛИ:

«ЗА» - одноголосно.

 

 

 

Голова комісії                                         ______________          Сергій ОПАЛЬКО

 

 

 

 

Секретар комісії                                     ______________          Олена СУЛЬЗА

 

Пам'ятка щодо обмежувальних протиепідемічних заходів при "червоному" рівні епідемічної небезпеки та порядку перевірки їх дотримання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь