Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

ВИРІВСЬКА ГРОМАДА ВХОДИТЬ У «ПОМАРАНЧЕВУ» ЗОНУ КАРАНТИНУ

Дата: 23.10.2021 08:11
Кількість переглядів: 728

Фото без опису

 

 У зв’язку із негативною динамікою поширення COVID-19 із 23 жовтня Вирівська сільська рада переходить у «помаранчеву» епідеміологічну зону.

  Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сарненського району (Рішення № 34 від 22 жовтня 2021 року).

    Нагадаємо, «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки є попереджувальним рівнем, який свідчить про ускладнення епідемічної ситуації в регіоні. Разом з тим, місцеві органи влади можуть вводити додаткові обмеження.

  Зокрема, в «помаранчевій» зоні забороняється: проведення масових заходів за участю більш як 1 особи на 4 кв. м. площі будівлі або території, заповненість кінозалів та залів інших закладів культури понад 50% місць; заповненість спортзалів і фітнес-центрів не більше ніж 1 особа на 10 кв. метрів та закладів харчування з розрахунку 1,5 м дистанції між столами та не більше ніж 4 особи за одним.

   Також забороняється відвідування навчальних закладів здобувачами освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом перебуває більше як 50% здобувачів освіти та персоналу закладу освіти. Продовжує діяти норма 80% вакцинованих осіб.

   Також з 21 жовтня набули чинності нові правила міжрегіональних перевезень. Йдеться про автомобільний транспорт на автобусних маршрутах, авіаційний та залізничний транспорт міжобласного сполучення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь