A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Про позачергове засідання сесії Вирівської сільської ради

Дата: 20.10.2021 21:03
Кількість переглядів: 857

Фото без опису

 

 

20 жовтня 2021 року в актовому залі БК с.Вири відбулося засідання позачергової сесії Вирівської сільської ради, яка пройшла за участю 14 депутатів Вирівської сільської ради із 21 обраних.
На порядку денному  було розглянуто такі питання: 
1. Лист Вирівської сільської територіальної виборчої комісії №4 від 18.10.2021 року щодо виділення коштів на проведення повторних виборів депутата Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області по багатомандатному окрузі №7. 
2. Затвердження порядку проведення конкурсного відбору об’єктів оціночної діяльності.
3. Внесення змін до Рішення від 24.03.2021 року №194 «Про призначення уповноваженої особи публічних закупівель та відповідальної за організацію і проведення процедур закупівель у виконавчому комітеті Вирівської сільської ради» та затвердження Положення про уповноважену особу публічних закупівель, та відповідальної за організацію та проведення процедур закупівель у виконавчому комітеті Вирівської сільської ради.
4. Різне.
По кожному пункту порядку денного були прийняті відповідні рішення, які будуть опубліковані на сайті. У пункті «Різне» були підняті питання необхідності ремонту підсипки доріг у с.Вири та грейдування автошляху між сс. Кам’яне-Случанське й Чудель, вияснення питань видачі направлень лікарями сімейної медицини, заміни ламп вуличного освітлення, необхідності підготовки звернення до Рівнеобленерго щодо невідповідності розрахованих потужностей електричної енергії для населення у с.Ясногірка та с.Вири, встановлення додаткового контейнера для ТПВ по вул. Калинова в с.Вири, потреби в закупівлі вуличних світильників на сонячній батареї з метою економії енерговитрат, продовження будівництва Вирівської ЗОШ ІІ-ІІІ ст.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь