A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

05 жовтня 2021 року в онлайн-режимі відбулася спільна нарада педагогів-організаторів та лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Вирівської громади

Дата: 05.10.2021 20:53
Кількість переглядів: 410

       

 

Завдання лідерів в тому, щоб було більше лідерів, а не в тому, щоб було більше тих, хто слідує за лідерами.

                                                                       Р.Нейдер

    Учнівське самоврядування – це не наглядова структура, а спосіб організації життя колективу, це доросле і серйозне життя, це активна життєва позиція, це формування особистісних рис, можливість проявити лідерські здібності та навчитися бути лідером. Головне завдання учнівського самоврядування полягає в тому, щоб через розвиток соціальної активності учнів виховати в них почуття власної гідності, надати їм можливість проявляти себе і надалі. Від сьогоднішніх лідерів шкільного учнівського самоврядування, від прогресивної молоді залежить майбутнє України: яким буде наше суспільне життя, внутрішня та зовнішня політика держави.

    Онлайн-нарада проходила в інтерактивній формі. Учасники знайомилися, грали в онлайн-ігри, висловлюючи свої думки та асоціації з приводу ролі учнівського самоврядування. Педагог-організатор Ясногірської ЗОШ І-ІІІ ступенів Інна Царук поділилася враженнями про літню обласну школу лідерів учнівського самоврядування, а прем’єр-міністр Чудельської ЗОШ І-ІІІ ступенів Наталія Чумак провела з учасниками гру «Fakenews», де потрібно було визначити, чи певні новини є неправдивими і як про це довідатися. Наразі таке вміння є справді цінною навичкою у сучасному інформаційному просторі. До речі, всі бажаючі можуть долучитися до Telegram-каналу «Медіаграмотність» https://t.me/konferenzivuru , куди можна надіслати фейкову новину, але таким чином, щоб в неї можна було повірити. Переможця чекає подарунок. Також обговорювалося питання залучення учнівської молоді до молодіжної організації громади та роботи органу учнівського самоврядування громади. 

    Всі учасники виявили щире бажання якомога швидше побачитися офф-лайн та активізувати роботу учнівського самоврядування з метою підвищення його якості та покращення дозвілля учнівської молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь