Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі». В. Сухомлинський

Дата: 30.09.2021 16:47
Кількість переглядів: 819

Фото без опису

30 вересня 2021 року в будинку культури с. Вири відбулася урочиста зустріч працівників бібліотечних установ Вирівської територіальної громади. До вітального слова та нагородження були запрошені секретар Вирівської сільської ради Світлана Величко та заступник із питань діяльності виконавчих органів Світлана Усик. Бібліотекарям були висловлені щирі побажання з нагоди професійного свята та згідно розпорядження Вирівського сільського голови від 28 вересня 2021 року № 86 «Про нагородження грамотою з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек» нагороджено бібліотекаря ПБ с. Ясногірка Вознюк Лесю Іванівну за високий професіоналізм, творчість і наполегливість у праці та з нагоди Всесвітнього дня бібліотек. Культпрацівники громади підготували вітальні номери, для гостей було організовано солодкий стіл.

Завідувачка ПБ с. Вири Юлія Мулявко подарувала пісню бібліотекарям, у якій побажала колегам вдячних читачів, поповнення бібліотечного фонду та сімейного благополуччя. Учасники вокального гуртка БК с. Вири зичили присутнім «сто відсотків щастя» у своїй пісні. Ведучі заходу Ольга Панько та Ірина Вознюк висловили найкращі слова вітань із професійним святом. На завершення зустрічі завідувачка клубу с. Федорівка Ольга Панько заспівала пісню для всіх присутніх, яка віщувала кожному щастя, добро та мирне небо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь