A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Звернення до молоді Вирівської громади

Дата: 05.09.2021 12:55
Кількість переглядів: 1618

Фото без опису

 

Вітаємо Вас! Ми проводимо опитування молоді Вирівської громади віком від 10 до 35 років для участі в проєкті "Мріємо та діємо" - 5-ти річній програмі, спрямованій на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Основним завданням цього дослідження є дізнатись, які можливості та програми вже існують в нашій громаді для молоді, чого саме хоче молодь, чим захоплюється, про що мріє, чи почуває себе безпечно та чи включена вона в процеси громади. За результатами дослідження та завдяки Вашій допомозі наша команда зможе сформувати заявку на участь в конкурсі таким чином, щоб проєкт відповідав потребам молоді.

Запрошуємо Вас взяти участь в опитуванні. Опитування є анонімним та буде відбуватись у онлайн-форматі, через заповнення анкети через Google-форми. Це не ТЕСТ, це лише обговорення декількох цікавих запитань. Ми дуже хочемо, щоб Ви стали частиною цього унікального дослідження та зробили внесок в наше дослідження. Будьте впевнені, Ваша позиція не залишиться без уваги та стане частиною майбутніх позитивних змін.

Якщо Вам цікаво, Ви готові відповісти на декілька запитань, будь ласка, перейдіть за посиланням https://forms.gle/Hv3uySUDbydp3NB36 та заповніть анкету! Термін анкетування — до 05 жовтня 2021 року. Дякуємо!

Оргкомітет

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь