A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Вітання до Дня фізичної культури та спорту

Дата: 11.09.2021 11:38
Кількість переглядів: 1018

Фото без опису

 

 

Шановні спортсмени, футболісти, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури й спорту Вирівської громади, ветерани та шанувальники спорту!

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

Вітаю Вас із Днем фізичної культури та спорту – святом прославлених спортсменів, тренерів і всіх, хто просто веде здоровий спосіб життя!

Наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів в місті ? це пріоритетне завдання міської ради.

У всіх закладах загальної середньої освіти Вирівської сільської ради з 06 по 10 вересня пройшов Олімпійський тиждень. Учні старанно показували свої фізичні можливості, навики та досягнення.

Протягом тижня учні початкової ланки брали участь у «Веселих стартах», а середньої та старшої ланки змагалися з різних видів спорту: біг на 60 метрів, стрибки у довжину, перетягування канату, підтягування на перекладині, підйом з переворотом, вихід на перекладину. Крім того, у освітніх закладах проведено спортивні ігри та естафети «Скейт», «Змійка», «Катопля» та ін., традиційна ранкова зарядка, легкоатлетичні змагання, змагання з футболу та волейболу, армреслінгу й тенісу. Учасники завзято продемонстрували свої таланти.

Для здобувачів освіти 1-2 класів пройшли виховні години «Здоровим бути – зі спортом дружити», 3-4 класів – «Спорт – сила, краса, здоров’я», 5-8 класів – «Історія Олімпійських ігор», 9-11 класів – «Досягнення українських спортсменів».

Під гаслом «Citius, altius, fortius — communiter» («Швидше, вище, сильніше – разом») у всіх школах та гімназіях громади пройшов Олімпійський урок, де здобувачі освіти почули багато цікавої інформації про Олімпійські ігри й нові види спорту.

Нехай щастить усім, хто віддає свою енергію великій справі, яка символізує силу, велич духу й мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури й спорту!

З повагою,

Сільський  голова                     Сергій Опалько

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь