A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання апарату Вирівської сільської ради

Дата: 30.08.2021 18:59
Кількість переглядів: 687

Фото без опису

 

30 серпня 2021 року сільський голова Сергій Опалько провів апаратну нараду, на якій було обговорено питання, що стосуються організації освітнього процесу, роботи старостинських округів, земельних питань, житлово-комунального господарства, захисту дітей та соціального захисту мешканців громади, проведення семінару для бухгалтерів, юридичного супроводу документообігу сільради.

Зокрема, у рамках підготовки до нового навчального року наголошено на дотриманні вимог Держпродспоживслужби та необхідності проведення обстеження в класах навчальних закладів громади та аналізу повітря на вміст часток родону та формальдегідів, необхідності утилізації використаних люмінесцентних ламп, перевірки системи водопостачання Чудельської ЗОШ І-ІІІ ст.

Встановлено, що потребу в паливі навчальних закладів задоволено в повному обсязі, тобто школи й дитсадочки громади готові на 100% до зимового опалювального сезону.

Традиційно, новий навчальний рік розпочнеться 01 вересня, загальноосвітні заклади громади планують провести о 10.00 год. лінійки з нагоди Свята першого дзвоника.

Служба у справах дітей вивчає умови проживання дітей у сім'ях, які опинилися в складних життєвих обставинах (СЖО), у сс. Селище, Ясногірка й Чудель та аналізує необхідність позбавлення батьківських прав.

Соціальні працівники узгоджують графік поїздок до Сарненської РДА з графіком прийому громадян по старостинських округах та вивчають питання влаштування деяких престарілих жителів громади до реабілітаційного центру. 

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь