A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Святкування Дня села Чудель

Дата: 29.08.2021 10:15
Кількість переглядів: 2956

Фото без опису

28 серпня 2021 року жителі села Чудель відсвяткували 444-у річницю його заснування – в день Успіння Богородиці.

Свято розпочалося з богослужіння в Свято-Успенському храмі с.Чудель, де віряни помолилися за своє рідне село, громаду та Україну, згадали славних предків, побажали один одному єдності й порозуміння та щасливого майбутнього дітей.

Опісля у Будинку культури села на гостей чекала виставка «Моя творчість – тобі моє любе село», яка представляла чарівний світ живопису Іванни Жук, розпису тарілок Наталії Антощук, самобутніх ляльок Галини Шокот, ікон Ольги Абрамчук, дитячих малюнків та вишивки. Відвідувачі могли ознайомитися з витворами юних літераторів та історією села Чудель.

У БК с.Чудель на гостей чекала чудова концертна програма, на початку якої сільський голова Сергій Опалько привітав усіх із знаменною подією – храмовим святом, побажав Божої опіки, мирного неба над головою. До вітальних слів голови долучилися секретар Вирівської сільської ради Світлана Величко, заступник із питань діяльності виконавчих органів Світлана Усик, пастор Церкви ХВЄ с.Чудель Володимир Хомич, протоієрей Свято-Успенського храму Сергій Петронюк та староста сс..Чудель, Зарів’я та Дубняки Роман Тишков.

Почесними грамотами голови Вирівської громади було нагороджено найстаршу жительку села Ірину Яковець (1928 р.н.), наймолодшого жителя села Василя Шокота, багатодітну сімю Олега та Оксани Крупських, фермера-мецената Олександра Хомича, приватного підприємця Володимира Мелещука, вчителя музики та інформатики, керівника ансамблю «Юність» Тетяну Юхновську, водія пожежного автомобіля с.Чудель Олександра Кардаша та вихователя ДНЗ «Казка» Тамару Шевчук. Почесною грамотою Голови Сарненської районної державної адміністрації та сувенірним подарунком з нагоди 30-річчя незалежності України було відзначено Романа Савіна, депутата Вирівської сільської ради.

Концертна програма була насичена музичними номерами аматорського ансамблю «На добро», хореографічного гуртка «Джерельце», пісень Каріни Вакуліної, Злати Вакуліної, Геннадія Мельника, Олександра Кардаша.

Наприкінці заходу староста сс..Чудель, Зарівя та Дубняки Роман Тишков подякував організаторам та ведучим концерту, талановитим дітям та їхнім батькам.

На вулиці гості свята могли взяти участь у спортивних змаганнях з армреслінгу та волейболу, насолодитися кулішем, а дітки веселощами на гірках та батутах.

Відео: https://youtu.be/08bF8_5t6Pk

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь