A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Звіт про засідання виконавчого комітету Вирівської сільської ради

Дата: 27.08.2021 20:24
Кількість переглядів: 1102

 

27 серпня 2021 року в приміщенні будинку культури с. Вири відбулося засідання виконавчого комітету Вирівської сільської ради, на якому було обговорено підсумки роботи закладів освіти Вирівської сільської ради у 2020/2021 навчальному році та завдання на 2021/2022 роки,  результативність роботи закладів освіти у минулому навчальному році, підсумки огляду готовності закладів освіти до нового навчального року, схвалено місцеву цільову соціальну програму Національно-патріотичного виховання та обговорено інші питання, що були на порядку денному, оприлюдненому заздалегідь. Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила Макриця наголосила на відповідальності освітян за підвищення рівня знань учнів.

Грамотами сільського голови були відзначені директори трьох закладів освіти громади, що мали визначні досягнення в 2020-21 н.р. та найкраще підготували свій заклад до нового навчального року. Заступник сільського голови Світлана Усик піднімала питання успішності, стану матеріально-технічноі бази, кадрового потенціалу освітян, планів розвитку освіти, підкреслила важливість безвідкладної вакцинації педагогічних працівників громади.

Сільський голова Сергій Опалько подякував усім присутнім за виконану роботу та закликав усіх до активної співпраці для більш ефективного реагування на виклики й проблеми сьогодення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь