A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Круглий стіл «Наша історія в незалежності»

Дата: 24.08.2021 10:26
Кількість переглядів: 1500

Фото без опису

22 серпня 2021 року у Будинку культури с.Вири пройшов круглий стіл «Наша історія в незалежності», на який були запрошені перша після проголошення незалежності України очільниця Вирівської сільської ради Валентина Євгейчук, перший голова Селищенської сільської ради Євген Ніколайчук та перший директор Ясногірської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ганна Рудківська. 
На святковому заході пролунали пісні «Україна – це ти!», «Це моя земля!». Завідувачка Публічної бібліотеки с.Вири Юлія Мулявка підготувала історичний екскурс-презентацію здобуття незалежності України, розповіла присутнім, що таке референдум, незалежність, коли, як  і ким вони були прийняті. 
Отець Сергій, настоятель Свято-Успенського храму с.Чудель побажав у вітальному відео любові, добра, справедливості, мужності, непохитності, стабільності, відповідальності, віри в майбутнє й радості від своєї незалежної держави.
Валентина Євгейчук, вчитель української мови й літератури Вирівської ЗОШ І-ІІІ ст., незмінний секретар сільської ради, відтворила шлях своєї професійної діяльності, непросту та складну траєкторію становлення держави на місцевому рівні. 
Євген Ніколайчук, вчитель фізкультури Чабельської гімназії, підкреслив здобутки періоду незалежності України в населених пунктах громади – з’явилося багато нових вулиць із красивими будинками, люди стали більш заможними.
На відео, підготовленому працівниками Будинку культури с. Кам’яне-Случанське, вчителька початкових класів, старший вчитель Раїса Пономарчук поділилася, з чим у неї асоціюється 1991 рік, пригадала перші роки роботи в школі, що змінилося в селі за роки незалежності.
Відмінник народної освіти, старший вчитель Ганна Рудківська поділилася спогадами зі своєї педагогічної ниви: про перші виклики для Ясногірської ЗОШ І-ІІІ ст., зміну форми виховної роботи та методичного оформлення, допомогу від Селищенського гранітного кар’єру та екстренний ремонт школи. 
Після вітального виступу секретаря сільської ради Світлани Величко, сільський голова Сергій Опалько вручив шановним гостям пам’ятні подарунки, подякував їм за їхню наполегливість та відданість роботі, привітав з 30-річчям Незалежності України та побажав міцного здоров’я, терпіння, віри, надії й Божого благословення!

Відео: https://youtu.be/bjD-HDNm1XM

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь