A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Про засідання апарату сільської ради від 26 липня 2021 року

Дата: 26.07.2021 20:56
Кількість переглядів: 457

Фото без опису

Щопонеділка о 9.00 год. сільський голова Вирівської сільської ради Сергій Опалько проводить засідання апарату нараду. Сьогодні нарада при голові розпочалася з приємної новини начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту про спортивні досягнення — сім'я депутата сільської ради Тараса Жука із с.Чудель посіла третє місце в обласних змаганнях “Тато, мама, я - спортивна сім'я”.

Порядок денний продовжився з обговорення питань, пов'язаних із проведенням поточних ремонтних робіт у закладах культури громад та підготовки до нового навчального року — побілки, фарбування та ремонту підлоги, підведення водної магістралі до гімназії в с.Кам'яне-Случанське, узгодження робіт із санітарного очищення узбіччя центральних вулиць усіх населених пунктів громади із дорожньою службою. Погодили проведення заміни ламп вуличного освітлення в селах на енергозберігаючі лампи, підготовки та облаштування майданчиків 64 контейнерами для збору твердих побутових відходів. До слова, 5 таких майданчиків уже функціонують, на 4-х наступних майданчиках для збору сміття розпочинають підготовчі роботи, розробляються відповідні документи для затвердження на засіданні виконавчого комітету сільської ради. Старости сіл обговорили питання проведення найближчим часом ямкового ремонту площею 1000 м2 по автошляху на ділянці від с.Гранітне до с.Чабель та підвезення будівельних відходів для ремонту з'їзду з мосту та ділянки дороги в с. Чудель та в с.Зарів'я, монтажу огорожі біля стадіону в с.Чудель.

Окремим питанням засідання було обговорення урочистої програми святкування державних свят Дня прапора та 30-річчя Дня незалежності України, організація проведення свята “День села Чудель”.

Заслухали інформацію зі служби захисту дітей, зокрема про завершення тимчасового перебування дворічної дитини з нашої громади в Центрі реабілітації в м.Рівне та його успішне усиновлення сім'єю, в якої не було дітей.

Дискусійним моментом наради при голові виявилося питання нового порядку видачі довідок про склад сім'ї для отримання відповідних соціальних виплат, їх реєстрації в окремих журналах.

Земельний відділ прозвітував про завершення підготовки договорів оренди за результатами останньої сесії, та, зокрема, підготовки документації з передачі земельної ділянки Чудельській ЗОШ І-ІІІ ст. на найближчій сесії.

Фінансовий відділ повідомив про хід виконання кошторисів закладами освіти громади, а саме, про звітування бухгалтерів про видатки на зарплатню та ремонтні роботи у школах.

Насамкінець уточнили питання виплати гонорарів членам футбольних команд опосередковано через офіційного тренера або капітана команди.

Відкритим питанням залишається профілізація старшої ланки в загальноосвітніх школах громади для того, щоб зупинити відтік наших учнів із гарними результатами ЗНО до ліцеїв м.Сарни та м.Рівне.  Було прийняте рішення про те, що потрібно працювати над оптимізацією освітньої мережі.

Сільський голова закликав присутніх більш ретельно реагувати на виклики сьогодення та докласти максимум зусиль для розвитку Вирівської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь