A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Про засідання 8 сесії Вирівської сільської ради 14 липня 2021 року

Дата: 14.07.2021 19:38
Кількість переглядів: 1753

Фото без опису


 

14 липня 2021 року в актовому залі будинку культури с. Вири відбулося засідання 8 сесії Вирівської сільської ради  VIII скликання. На порядку денному обговорювалися 74 питання (Перелік питань було оприлюднено на офіційному сайті громади 13 липня 2021року). 
Всі питання було розглянуто й обговорено заздалегідь на засіданнях профільних комісій. 

На початку сесійного засідання було обрано лічильну комісію, яка фіксувала результати голосувань за кожне питання порядку денного.

Зокрема, депутати ради заслухали й затвердили результати роботи сільської ради за І півріччя 2021 року, вступ Вирівської сільської ради до асоціації "Об'єднаних територіальних громад Рівненщини", затвердили зміни до цільових програм місцевого значення на 2021 рік та до структури  виконавчих органів, апарату Вирівської сільської ради, проголосували за програму фінансової підтримки спортсменів, тренерів спортивних команд Вирівської сільської територіальної громади на 2021 рік, встановили місцеві податки та збори, затвердили звіт про виконання бюджету Вирівської сільської територіальної громади за І півріччя  2021 року, схвалили звернення депутатів Вирівської сільської ради до Народних депутатів України щодо будівництва закладу загальної середньої освіти на території с. Вири, затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земель сільського населених пунктів та іншу документацію з питань землеустрою Вирівської сільської ради.

Учасники восьмої сесії Вирівської сільської ради спрямували кошти на заробітну плату, придбання господарчих та будівельних матеріалів для проведення ремонтів, облаштування пожежноі сигналізації, придбання комп'ютерної техніки та обладнання, проведення медоглядів для освітніх та дошкільних закладів, проектно-кошторисну документацію для будівницва доріг, поліпшення матеріальноі бази закладів культури, заробітну плату медичним та соціальним працівникам, придбання техніки для комунального підприємства "Вири-сервіс".

Місцеві депутати брали активну участь в обговоренні цих та низки інших питань та знаходили консенсусні рішення.

На завершення сесійного засідання сільський голова Сергій Опалько подякував усім за результативну роботу та закликав до тісної співпраці на благо й розвитку Вирівської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь