A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

УВАГА ! Засідання сесії!

Дата: 13.07.2021 09:34
Кількість переглядів: 443

 

оголошення  

Відповідно до розпорядження Вирівського сільського голови  14 липня  2021 року  в актовому залі будинку культури с. Вири відбудеться засідання 8 сесії Вирівської сільської ради  VIII скликання:

Початок засідання о 14 годині.

До порядку денного сесії  внесені  питання:

 

1.Про виконання Програми соціально-економічного розвитку Вирівської сільської територіальної громади за І півріччя 2021 року.

2.  Про вступ Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області до місцевої асоціації органів місцевого самоврядування « Об?єднані територіальні громади Рівненщини».

3.  Про внесення змін до додатку рішення Вирівської сільської ради від 24. 12.2020 року № 102 «Про затвердження цільових програм місцевого значення на 2021 рік».

4.  Про внесення  змін до рішення Вирівської сільської ради від 16.12.2020 року № 21 «Про затвердження структури  виконавчих органів, загальної чисельності апарату Вирівської сільської ради» із змінами.

5. Про затвердження Програми фінансової підтримки спортсменів, тренерів спортивних команд Вирівської сільської територіальної громади на 2021 рік.

6. Про встановлення місцевих  податків та зборів.

7. Про звіт щодо виконання бюджету Вирівської сільської територіальної громади за І півріччя  2021 року.

8. Про зміни до бюджету Вирівської  сільської територіальної громади на 2021 рік.

9. Про звернення депутатів Вирівської сільської ради до Народних депутатів України щодо будівництва закладу загальної середньої освіти на території с. Вири Сарненського району Рівненської області.

10. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель сільського населеного пункту Дубняки Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.

11.  Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель сільського населеного пункту Зарів’я  Вирівської сільської ради Сарненського району Рівненської області.

 12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

13.  Про затвердження технічної документацій з нормативної грошової оцінки земельної ділянки,  що відводиться в оренду ТОВ «Технобуд» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами,що пов’язані з користуванням надрами.

14.  Про підготовку до продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність шляхом викупу гр. Савіну Роману Михайловичу.

15. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки гр. Жуку Тарасу Нораїновичу.

16. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «Технобуд».

17. Про  надання   земельної ділянки площею 3.0747 га в оренду ТОВ «Технобуд» на території Вирівської сільської територіальної громади.

18.  Про  надання   земельної ділянки площею 1.7624 га в оренду ТОВ «Технобуд» на території Вирівської сільської територіальної громади.

19.  Про  надання   земельної ділянки площею 0.5715 га в оренду ТОВ «Технобуд» на території Вирівської сільської територіальної громади.

20. Про  надання   земельної ділянки площею 0.4720 га в оренду ТОВ «Технобуд» на території Вирівської сільської територіальної громади.

21. Про  надання   земельної ділянки площею 3.8857 га в оренду ТОВ «Технобуд» на території Вирівської сільської територіальної громади.

22.  Про визначення земельних ділянок, які перебувають у комунальній власності Вирівської сільської територіальної громади земельними ділянками право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах)”.

23. Про розгляд звернення гр. Сульзи Тетяни Олександрівни.

24.  Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Бережному Віктору Петровичу.

25.  Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Ковтун Галині Валеріївні.

26.  Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Сульзі Тетяні Олександрівні.

27.  Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Яковець Інні Андріївні.

28.  Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Жмурі Ангеліні Сергіївні.

29.  Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Бакунець Світлані Сергіївні.

30. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Харченку Руслану Володимировичу.

31.  Про надання дозволу на розроблення проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Котку Павлу Максимовичу.

32. Про надання дозволу на розроблення проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Примаку Миколі Григоровичу.

33. Про надання дозволу на розроблення проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Опалько Наталії Дмитрівні.

34.  Про надання дозволу на розроблення проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Абрамчук Євгенії Сильвестрівні.

35.  Про надання дозволу на розроблення проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Бухало Костянтину Івановичу.

36.  Про надання дозволу на розроблення проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Мелешкевич Людмилі Костянтинівні.

37.  Про надання дозволу на розроблення проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Опальку Ігорю Петровичу.

38.  Про надання дозволу на розроблення проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Комару Анатолію Петровичу.

39. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  земельної  ділянки безоплатно у власність гр. Вознюку Федору Івановичу для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських  будівель  і  споруд (присадибна ділянка).

40. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  земельної  ділянки безоплатно у власність гр. Вознюку Сергію Федоровичу для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських  будівель  і  споруд (присадибна ділянка).

41.  Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  земельної  ділянки безоплатно у власність гр. Кардашу Григорію Григоровичу для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських  будівель  і  споруд (присадибна ділянка).

42. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  земельної  ділянки безоплатно у власність гр. Мелешкевич Олені Тихонівні для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських  будівель  і  споруд (присадибна ділянка).

43.  Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  земельної  ділянки  безоплатно у власність гр. Жуку Віталію Адамовичу  для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських  будівель  і  споруд (присадибна ділянка).

44.  Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  земельної  ділянки безоплатно у власність гр. Дякову Григорію Григоровичу  для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських  будівель  і  споруд (присадибна ділянка).

45.  Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  земельної  ділянки безоплатно у власність гр. Котку Павлу Максимовичу  для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських  будівель  і  споруд (присадибна ділянка).

46. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  земельної  ділянки безоплатно у власність гр. Цуману Олександру Романовичу для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських  будівель  і  споруд (присадибна ділянка).

47. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  земельної  ділянки безоплатно у власність гр. Мелещуку Миколі Івановичу для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських  будівель  і  споруд (присадибна ділянка).

48.  Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  земельної  ділянки безоплатно у власність гр.Боровик Ніні Сергіївні для будівництва  і  обслуговування житлового будинку, господарських  будівель  і  споруд (присадибна ділянка).

49.  Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  земельної  ділянки безоплатно у власність гр. Мелещук Любові Адамівні для будівництва  і  обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель  і  споруд (присадибна ділянка).

50. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Дорожкіній Тетяні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

51.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Удодіч Світлані Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

52.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Кравчук Світлані Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

53.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Боровик Світлані Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

54.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Боровик Альоні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

55. Про затвердження проекту землеустрою  та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Єленець Людмилі Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

56.  Про затвердження проекту землеустрою  та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Кузьмич Тетяні Валеріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

57.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Тишковій Ірині Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

58.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Філончук Наталії Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

59. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Осипчук Сергію Валентиновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

60.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Примак Наталії Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

61.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно  у власність гр. Михаревичу Володимиру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства.

62.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Шилу Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства.

63.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Ганзюку Віктору Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства.

64.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Кардаш Марії Іванівні для ведення особистого селянського господарства.

65. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Козак Мотроні Радіонівні для ведення особистого селянського господарства.

66.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно  у власність гр. Боровик Ніні Сергіївні  для ведення особистого селянського господарства.

67.  Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки безоплатно  у власність гр. Мелещук Любові Адамівні  для ведення особистого селянського господарства.

68. Про передачу земельної ділянки безоплатно  у власність гр. Бухало Галині Панасівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

69.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с.Федорівка Вирівської сільської територіальної громади Сарненського району Рівненської області.

70.  Про надання згоди на поділ земельної ділянки комунальної власності.

71.  Про розгляд звернення  Фізичної особи-підприємця Пачесного Володимира Анатолійовича.

72.  Про поновлення договорів оренди землі ПрАТ «Рівнеобленерго».

73.  Про внесення змін до рішення Вирівської сільської ради № 299 від 10 липня 2020 року.

74.  Про внесення змін до рішень Вирівської сільської ради № 1317 від 21.06.2019  та № 497 від 23.02.2020 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь