A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Звіт про засідання виконавчого комітету Вирівської сільської ради 09 липня 2021 року

Дата: 09.07.2021 16:17
Кількість переглядів: 531

Фото без опису

 

Традиційно засідання виконавчого комітету відбулося в п'ятницю в приміщенні  будинку культури с. Вири. Порядок денний розпочався з інформації сільского голови Сергія Опалька про виконання Програми соціально-економічного розвитку Вирівської сільської територіальної громади за І півріччя 2021 року.

Далі доповідав начальник фінансового відділу Андрій Жабчик, який довів до відома колег виконання бюджету Вирівської сільської територіальної громади за І півріччя 2021 року та запропонував схвалити Програму фінансової підтримки спортсменів, тренерів спортивних команд  Вирівської сільської територіальної громади  на 2021 рік.

Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Усик представила присутнім результати виконання цільової Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Вирівської територіальної громади за І півріччя 2021 року.

Начальник відділу юридичного забезпечення Тетяна Товкач наголосила на необхідності  схвалення змін до додатку рішення Вирівської сільської ради від 24.12.2020 року № 102 «Про затвердження цільових програм місцевого значення на 2021 рік».

Начальник відділу економіки, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної власності, містобудування та архітектури Богдан Опалько проінформував членів виконкому про наслідки надзвичайної ситуації, яка виникла 25 червня 2021 року внаслідок несприятливих погодніх умов.

Було розглянуто низку звернень громадян про присвоєння адрес, погодження графіків роботи, надання матеріальних допомог на операційне втручання.

Присутні жваво дискутували та коментували питання порядку денного.

Сільський голова Сергій Опалько подякував усім присутнім за виконану роботу та закликав усіх до активної співпраці для більш ефективного реагування на виклики й проблеми сьогодення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь