A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Увага! Засідання виконавчого комітету

Дата: 08.07.2021 12:06
Кількість переглядів: 497

Фото без опису

09 липня  о 14.00 в приміщенні  будинку культури с. Вири відбудеться засідання виконавчого комітету Вирівської сільської ради за порядком денним:

1. Про виконання Програми соціально-економічного розвитку Вирівської сільської територіальної громади за І півріччя 2021 року.

2. Про схвалення звіту про виконання бюджету Вирівської сільської територіальної громади за І півріччя 2021 року.

3. Про схвалення Програми фінансової підтримки спортсменів, тренерів          спортивних команд  Вирівської сільської територіальної громади  на 2021 рік .

4. Про виконання цільової Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Вирівської територіальної громади за І півріччя 2021 року.

5. Про схвалення змін до додатку рішення Вирівської сільської ради від 24.12.2020 року № 102 «Про затвердження цільових програм місцевого значення на 2021 рік»

6. Про рівень надзвичайної ситуації, яка виникла 25 червня 2021 року внаслідок несприятливих погодніх умов.

7. Про розгляд звернення фізичної особи-підприємця Шевчук Ірини Дмитрівни про погодження графіка роботи  кафе «Polus», розташованого в с. Федорівка, вул.. Центральна, 42 Б.

8. Про розгляд звернення фізичної особи-підприємця Шевчук Ірини Дмитрівни про погодження графіка роботи магазину «Продукти», розташованого в с. Федорівка, вул..

9. Про розгляд звернення фізичної особи-підприємця Євгейчук Тетяни Володимирівни   про погодження графіка роботи магазину, розташованого с. Кам?яне-Случанське, вул.

10. Про розгляд звернення фізичної особи-підприємця Мичака Володимира Леонідовича про погодження графіка роботи магазину, розташованого в с. Чабель по вул. Грушевського, 30 А.

11.  Про розгляд звернення фізичної особи-підприємця Мичака Володимира Леонідовича про погодження графіка роботи кафе «Магнат», розташованого в с. Селище  по вул. Заводська,12

12. Про розгляд звернення фізичної особи-підприємця Мичака Володимира Леонідовича про погодження графіка роботи магазину «Максимум», розташованого в с. Селище  по вул. Заводська,12

13.Про розгляд звернення фізичної особи-підприємця Мичака Володимира Леонідовича про погодження графіка роботи магазину «Валерія», розташованого в с. Вири  по вул. Калинова, 1 а. 

14.Про розгляд звернення фізичної особи-підприємця  Бая Олександра Володимировича про погодження графіка роботи,  кафе  «Меланж», розташованого  в с. Вири, вул. Центральна, 1 б.

15. Про розгляд заяви гр. Михаревич Тетяни Володимирівни про присвоєння адреси земельній ділянці в с. Чудель по вул.. Незалежності.

16. Про розгляд заяви гр.Михаревич Оксани Володимирівни про присвоєння адреси земельній ділянці в с. Чудель по вул.. Незалежності.

17. Про надання матеріальної допомоги на лікування малозабезпеченим  громадянам та на поховання деяких категорій громадян.

18. Про план роботи виконавчого комітету Вирівської сільської ради на серпень 2021 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь