A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Зустріч із народним депутатом

Дата: 08.07.2021 10:20
Кількість переглядів: 1539

Фото без опису

 

07 липня 2021 року на запрошення Андрія Пехотіна, депутата Рівненської обласної ради, голови постійної комісії Рівненської обласної ради з економічних питань та комунальної власності, до Вирівської сільської ради прибули з робочою поїздкою народний депутат України 155 виборчого округу Віктор М‘ялик, голова постійної комісії Рівненської обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків Ігор Ясенюк та голова постійної комісії Рівненської обласної ради з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей Вікторія Опанасюк.

Делегація спочатку відвідала Чабельську гімназію, де ще у 2019 році було розпочато будівництво нового корпусу навчального закладу. Після цього, на території Вирівської ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів, будівництво якої було розпочато в квітні 2021 року за кошти бюджету сільської ради, відбулася зустріч, на якій були присутні голова Вирівської сільської ради Сергій Опалько, працівники сільради, місцеві депутати, вчителі, батьки, громадськість села. На зустрічі обговорювалося питання завершення будівництва школи, адміністрація сільради та батьки зверталися у всі інстанції, але не отримали позитивного вирішення на жодне звернення. Народний депутат запропонував підготувати офіційне депутатське звернення з детальними описом проблеми та затвердити його на найближчій сесії Вирівської сільської ради.

Таким чином, депутат Верховної Ради України пообіцяв підняти питання фінансування будівництва зазначених вище навчальних закладів на рівні Кабінету міністрів та Верховної Ради України. Громадськість, депутати й батьки мають надію, що спільними зусиллями зможемо разом вирішити питання й побудувати в селі Вири такий довгоочікуваний навчальний заклад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь