A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Звіт про роботу літнього табору “Дивограй” БК с. Селище

Дата: 25.06.2021 17:40
Кількість переглядів: 441

 

25 червня 2021 року завершилася робота літнього табору “Дивограй” с. Селище під керівництвом директора Будинку культури с. Селище Катерини Опалько. Метою літнього табору було задіяти дітей, об’єднати й організувати для них дозвілля. У заходах, починаючи з 16 червня 2021 року, брали участь 70 дітей, які були поділені на команди із окремою назвою та девізом. Для дітей було організовано квест «Пошук скарбів», турпохід у ліс, конкурс талантів, турнір з тенісу, конкурс на найкращий букет із квітів, малюнок на асфальті, танець від кожної команди, конкурс стінгазет, дитяча дискотека. Найкращі команди були відзначені почесними грамотами.

На закриття літнього табору 25 червня 2021 року працівники служби у справах дітей Вирівської сільської ради Мирослава Кузьмич та Ірина Опалько спільно з інспектором сектору ювенального відділу превенції Сарненського РВ ПГУНП в Рівненській області – Тарасом Євгейчуком та поліцейським офіцером громади Павлом Нестеренком відвідали дитячий табір с. Селище «Дивограй». Діти були ознайомлені з правилами безпеки на дорозі, на річках та водоймах, правилами пожежної безпеки та як поводитися з незнайомими людьми.

Діти із великим захопленням відвідували всі заходи літнього табору, де змогли проявити свої таланти, задоволено куштували страви, приготовлені в лісі власноруч, познайомилися ближче та потоваришували один із одним, збагатили свої знання корисною інформацією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь