A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Вирівської територіальної громади на 2022-27 рр.

Дата: 25.06.2021 15:15
Кількість переглядів: 400

Фото без опису

 

25 червня 2021 року під головуванням очільника громади Сергія Опалька відбулося засідання робочої групи, склад якої визначено Рішенням №229 сьомої сесії восьмого скликання Вирівської сільської ради від 18 травня 2021 року “Про стратегію розвитку Вирівської територіальної громади”.

Це перше засідання робочої групи, на порядку денному якого було обговорено план дій з розробки стратегії розвитку громади та строки їх виконання. Загалом, стратегія розвитку передбачає описову частину, що містить узагальнену інформацію про трудові та інфраструктурні ресурси громади, аналіз ризиків та переваг, та розстановку пріоритетів у діяльності громади на наступні 5 років.

Наразі особливо гостро стоять питання будівництва та ремонту загальноосвітніх і дошкільних освітніх закладів – завершення розпочатого та початок нового будівництва шкіл, перекриття дахів та утеплення фасадів, будівництво твердопаливних котелень, заміна харчоблоків та вентиляційних систем, добудова та введення в експлуатацію внутрішніх вбиралень, заміна вхідних дверей. Не менш важливим є ремонт доріг, реконструкція амбулаторій і ФАПів, заміна системи опалення будинків культури. Також нагальною проблемою є будівництво мостів, збір твердих побутових відходів та ПЕТ-пляшок у всіх населених пунктах громади.

Протягом місяця робоча група буде напрацьовувати та узагальнювати зібрану інформацію, аналізувати пріоритети поетапного вирішення проблем та надавати пропозиції щодо розбудови Вирівської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь