A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

День захисту дітей

Дата: 01.06.2021 23:37
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

   Найкращий спосіб зробити дитину хорошою – зробити її щасливою!

   1 червня у всьому світі відзначають День захисту дітей. Він був заснований в листопаді 1949 року в Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок, вперше відзначався в 1950 році.

   Цей день асоціюється з веселощами, солодощами, танцями, сміхом і початком літніх шкільних канікул. Сьогодні, 01.06.2021 року, у Вирівській громаді були проведені заходи у різному форматі, присвячені дітям: виставки малюнків, екскурсії, квест, спортивні змагання, розважальні шоу тощо.

   На території БК с. Селище та Селищенської гімназії був проведений загальний захід громади до Міжнародного дня захисту дітей у формі квесту. 50 учнів, представників 7 закладів освіти, мали змогу відчути командний дух, згуртованість, взаємопідтримку під час проведення свята. Здобувачі освіти методом жеребкування були поділені на команди, таким чином мали змогу познайомитися з однолітками інших закладів освіти.

   Захід відкрили ведучі Чабельської гімназії словами про дитинство. До вітального слова була запрошена секретар Вирівської сільської ради Світлана Величко. Вона привітала всіх дітей зі святом та повідомила, що саме за сприяння голови Вирівської сільської ради Сергія Опалька та депутатів були встановлені дитячі майданчики в населених пунктах. Вчителі фізичної культури Ясногірської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Чабельської гімназії показали флешмоб для всіх присутніх. Продовжила свято чемпіонка світу, лейтенант поліції у місті Сарни Управління патрульної поліції в Рівненській області Оксана Рабош. Вона показала дітям майстер-клас із гирьового спорту. Це викликало неймовірний захват серед підлітків. 

   Під час проведення квесту здобувачі освіти мали змогу намалювати власні мрії на асфальті, скласти з конструктору LEGO державну символіку, поринути у світ казки – і зібрати картинки з пазлів, побувати на екомоді та взяли участь у бесіді про свої права й обов’язки. Завершили квест веселі спортивні естафети. 

   Кожна команда під час своєї подорожі по локаціях зібрала з букв слово, що символізує дитинство: радість, дружба, любов, пустощі. Вигукнувши хором ці слова, діти випустили в повітря кульки, які так і хотілося зловити кожному з дорослих, аби хоч на мить повернути цю щасливу пору – дитинство і знову відчути себе веселим та безтурботним.

   Також на святі лунали пісні від учнів Чабельської та Селищенської гімназії. Кожен присутній танцював і було видно радість на обличчі. Завдяки підприємцям для дітей було влаштовано солодкий стіл. Це ще більше згуртувало здобувачів освіти. Адже під час фуршету лунав дитячий сміх, радості не було меж.

   Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до проведення заходів для дітей! Дуже хочеться, щоб наші діти були здорові та щасливі! І саме сьогодні ми намагалися подарувати кожному ту частинку щастя, адже так приємно бачити, коли очі наших дітей світяться радістю, а на обличчі сяє чарівна посмішка! З Міжнародним днем захисту дітей!

Фото і відео за посиланням нижче:

https://m.facebook.com/groups/459038441892784/permalink/517554289374532/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь