A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Вечір-зустріч випускників у Чабельській гімназії "Забута мелодія дитинства"

Дата: 24.03.2021 08:39
Кількість переглядів: 724

 Фото без опису

      Цьогоріч, як і щороку у березні, Чабельська гімназія гостинно відчинила двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустріч «Забута мелодія дитинства». Запросила, щоб дати можливість тим, для кого була колись другою домівкою, повернутися у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі.

     Забута мелодія дитинства. Для кожного вона звучить по-різному.
Для одних - вона весела та безтурботна, для інших - трепетна і ніжна. Але для всіх - рідна та неповторна і неодмінно пов'язана зі школою. Прислухат
ися до мелодії свого серця, своєї душі, поринути у  прекрасні спогади  дитинства разом з друзями, однокласниками та вчителями зійшлися - зїхалися ті, хто розпрощався з рідною школою 10, 20, 30, 40, 50 років тому. А ті, хто не зміг в силу різних життєвих обставин прибути на свято мали можливість поспілкуватися з однокласниками та вчителями онлайн.

    Та, на жаль, не змогли ні прийти, ні зателефонувати ті вчителі та випускники, хто вирушив у дорогу, з якої немає вороття, залишивши по собі тихий смуток непоправної втрати, світлі спогади у наших серцях. Тож вшанували світлу пам'ять про них  хвилиною мовчання.

     З вітальним словом від імені новоствореної Вирівської  ТГ до присутніх звернувся сільський староста Кузьмич Андрій Адамович. Він підтримав важливість проведення таких заходів, коротко розповів про зміни в житті села та школи, поділився планами на майбутнє.

    Забуті мелодії дитинства, старі фотографії, улюблені вчителі та однокласники, які, здається, зовсім не змінилися, незабутній і хвилюючий шкільний вальс – вся атмосфера цього особливого вечора, наче машина часу, повертає у найщасливіші моменти життя. І сяють очі, і ясніють посмішки, і зупиняється час…

  Підсумок цього чудового свята підвела  господиня шкільного дому, директорка гімназії Єленець Лариса Іванівна.

  Вона від щирого серця, від усієї душі побажала всім доброго здоров’я, щастя, успіхів, веселих зустрічей з колишніми однокласниками. Нагадала, що вони завжди бажані гості в школі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь