A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Нарада керівників ЗЗСО і ЗДО

Дата: 13.03.2021 17:38
Кількість переглядів: 1188

Фото без опису

Фото без опису

   10 березня у Будинку культури с. Вири відбулася нарада керівників ЗЗСО і ЗДО при начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Макриці Людмили Іванівни та заступника сільського голови з питань роботи виконавчих органів Усик Світлани Борисівни. 

  Першим питанням наради було:  ведення трудових книжок працівників закладів освіти та записи у них при зміні власника. Директор центру зайнятості Пацьола Віктор Іларіонович та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Сухарева Тетяна Євгеніївна донесли до відома керівників закладів освіти інформацію про те, як правильно здійснювати записи в трудових книжках при зміні власника. Також Тетяна Євгеніївна звернулася до старост Вирівської сільської ради, щоб вони наголосили підприємцям своїх населених пунктів, що роботодавці зобов'язані інформувати центр зайнятості щодо вакантних місць на підприємстві та повинні сприяти легалізації трудових відносин - шляхів поповнення бюджету громади. Ще вона звернула увагу на те, що центр зайнятості допомагає роботодавцю підібрати працівників, проводить їх навчання, курси підвищення кваліфікації, надає статус і документ про освіту на безкоштовній основі. 

  По другому питанню виступала головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Грюневальд Наталія Володимирівна. Вона висвітлила інформацію про атестацію працівників освіти, звернула увагу на окремі питання положення про атестацію та курси підвищення кваліфікації працівниками. 

  Наступним було питання про участь закладів освіти у конкурсах. Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Рудик Ірина Іванівна оголосила результати територіального конкурсу "Кобзарева струна не вмирає". Людмилою Іванівною та Світланою Борисівною були нагороджені грамотами та книжками заклади освіти, які стали переможцями. Ірина Іванівна вказала на недоліки та наголосила на важливості участі у наступних конкурсах.

  Заступник із виконавчих органів Усик Світлана Борисівна наголосила керівникам про порядок і чистоту біля закладів освіти. Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Макриця Людмила Іванівна підвела підсумки та вказала на виконання протокольних доручень наради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь