A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Безоплатна правова допомога

Дата: 23.02.2021 21:07
Кількість переглядів: 578

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 

Дієва співпраця із Вирівською сільською радою задля захисту прав громадян продовжується.

  Одним із важливих і дієвих напрямів роботи фахівців Сарненського МЦ є співпраця із органами місцевого самоврядування. До прикладу, із Вирівською сільською радою така тісна взаємодія триває ось уже два роки поспіль. Адже, з метою вирішення правових питань жителів цієї громади, прийняті програми надання безоплатної правової допомоги на 2019, 2020 роки, із сумами фінансування 25 000 та 5000 гривень відповідно. 

 Тож, нещодавно, фахівці центру: Ірина Дубровська та Аліна Харченко на чолі із директором Юлією Міхновою здійснили виїзд до Вирівської сільської ради та сіл, які належать до її відання.

 Під час виїзду Юлія Міхнова обговорила основні моменти подальшої співпраці із головою та заступником сільської ради, презентувала звіт про виконання програм надання безоплатної правової допомоги за минулі роки. До того ж, провела семінар для працівників ради, на якому нагадала про правові послуги, які можна отримати у центрі, а також розповіла про новели електронного декларування 2021.

 В свою чергу, Ірина Дубровська забепечила виїзний прийом громадян, на якому надала безоплатні правові консультації жителям сільської ради.

 Та заходами у сільській раді виїзд не обмежився. Оскільки фахівців центру провели правопросвітницькі заходи у Публічній бібліотеці с.Вири. 

 Що таке булінг? Які його види? Як вберегтися від цього негативного явища? Відповіді на усі ці, і не тільки, питання отримали учні 9 класу Вирівської ЗОШ від Аліни Харченко. Після перегляду відповідних роликів та презентації на відповідну тему вони мали можливість сформувати соціальний плакат “Булінгу ні!”, на якому діти написали поради жертві та булеру у булінговій ситуації.

 Також забезпечено надання безоплатних правих консультацій у бібліотеці під час роботи пункту консультування. Окрім того, узгоджено волонтерську діяльність у сфері надання БПД із бібліотекарем Юлією Мулявко.

 Фахівці центру продовжили роботу в селах Олексіївка та Федорівка. Зокрема, у фельдшерсько-акушерських пунктах та загальноосвітніх навчальних закладах. У них проінформували про особливості проведення Земельної реформи в Україні.

Фото без описуhttps://www.facebook.com/groups/459038441892784/permalink/460780391718589/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь