A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Кам’яне - Случанська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації « Генеральний план забудови населеного пункту с.Кам‘яне-Случанське Сарненськогорайону Рівненської

Дата: 24.12.2020 15:48
Кількість переглядів: 1094

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

  1. Повна назва документа державного планування

Генеральний план та план зонування території с. Кам’яне-Случанське Сарненського району Рівненської області.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Вирівська сільська рада Сарненського району Рівненської області.

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Дата подання заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 17.11.2020р. і оприлюднення її шляхом розміщення на офіційному сайті Вирівської сільської ради http://vyrivska.gromada.gov.ua/news// 04 грудня 2020 року. Інформаційне оголошення в друкованих засобах масової інформації: районна газета «Сарненські новини» №48 від 03 грудня 2020 року, обласній газеті «Вісті Рівненщини» №48 від 04 грудня 2020 року.

Проєкт Генерального плану та плану зонування території, звіт СЕО та повідомлення про їх оприлюднення було розміщено на офіційному веб-сайті Вирівської сільської ради http://vyrivska.gromada.gov.ua/news// від 24.12.2020. Інформаційне оголошення надруковано в районній газеті «Сарненські новини» випуск № 51 від 24 грудня 2020 року,

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): відповідно до ст. 12 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі зауваження та пропозиції до проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до ДДП та звіту СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє. Пропозиції подані після встановленого терміну, не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): громадські слухання відбудуться 25 січня 2021 року о 12:00 годині в адмінприміщенні с. Кам’яне-Случанське, вул. Шевченка, 1.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Вирівська сільська рада. Адреса: 34543, Рівненська обл., Сарненський район, с. Кам’яне-Случанське, вул. Шевченка, 1.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Вирівська сільська рада. Адреса: 34543, Рівненська обл., Сарненський район, с. Кам’яне-Случанське, вул. Шевченка, 1. Електронна адреса – vyry_rada@ukr.net.

Зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної із здоров'ям населення, що стосується документа державного планування Корецька міська рада. Адреса: 34543, Рівненська обл., Сарненський район, с. Кам’яне-Случанське, вул. Шевченка, 1. Електронна адреса – vyry_rada@ukr.net.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Проведення транскордонних консультацій не потребує.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь