Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Відділ соціального захисту інформує

Дата: 03.11.2023 12:48
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

В умовах війни соціальна сфера наполегливо працює та розширює свої напрямки роботи, збільшується частка вразливих категорій населення, з’являються нові підходи та нові методи роботи, які ґрунтуються на багаторічному досвіді.

Працівники соціальної сфери Вирівської сільської ради – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу людям похилого віку та людям з особливими потребами, хворим і сиротам, багатодітним і малозабезпеченим, безробітним, ветеранам війни, внутрішньо переміщеним особам, учасникам бойових дій, Захисникам та Захисницям України, сім’ям загиблих. Це щоденна робота спрямована на підтримку постраждалих від російсько-української війни, надається натуральна допомога (продуктові набори) вразливим верствам населення, ведеться прийом звернень на всі види соціальної підтримки (допомоги, пільги, субсидії) для ВПО, учасникам бойових дій, Захисникам і Захисницям України, сім’ям загиблих, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям.  Для одиноких громадян похилого віку соціальними робітниками надається соціальна послуга «догляд вдома». 

Протягом січня – жовтня 2023 року працівниками Вирівської сільської ради було здійснено 211  актів обстежень, 6014 видано довідок різного характеру,  828 – оформлено державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, 235 – субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, 1611 – пільг на придбання палива, у тому числі рідкого, скрапленого балонного газу для побутових потреб, 19 – довідок ВПО, 1317 – сформовано витягів з реєстру територіальної громади, 176 –  актів цивільного стану, 448 – реєстрація місця проживання. Також одиноко-проживаючим надано 39 продуктових набори.

Спільні дії - дають результат. Добро творити легко!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь