A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вирівська громада
Рівненська область, Сарненський район

Оголошення

Дякуємо за небайдужість!

Силами небайдужих та активних жителів села Ясногірка, депутатів сільської ради Євгейчук О.Т. та Згурського В.М., членів виконкому, настоятеля церкви, пресвітера, в.о.старости Примича М.А., за сприяння сільського голови приводиться в належний санітарний стан та облагороджується кладовище с.Ясногірка.

15:29 28.05.2020

Що таке Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України та як ним користуватися

Пенсійний фонд надає зручну можливість здійснювати постійний контроль за такими даними, що впливають на пенсійні права громадянина. Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України (електронна адреса -  https://portal.pfu.gov.ua) надає громадянам можливість зручно і оперативно взаємодіяти з органами ПФУ, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління Фонду. Принциповою відмінністю від попередніх форм інформування Пенсійним фондом через Інтернет є той факт, що веб-портал надає електронні послуги кожній особі індивідуально. Портал працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.

16:27 20.05.2020

Саненське відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності інформує

Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податку на період  здійснення заходів, спрямованих  на запобігання  виникнення і поширення коронавірусної  хвороби (COVID-19)»  від 17.03.2020 № 533-IX внесено зміни до Закону України «Про  загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 №1105, яким визначено, що допомога по тимчасовій  непрацездатності надається застрахованій особі у формі матеріального забезпечення, яке повністю або частково компенсує втрату заробітної плати (доходу), на період перебування в спеціалізованих закладах охорони здоров»я, а також й на самоізоляції під медичним наглядом у зв»язку з проведенням заходів, спрямованих на запобігання виникнення та поширення коронавірусної хвороби  (COVID-19), а також локалізацію та ліквідацію її спалахів та епідемій. Таким особам допомога по тимчасовій непрацездатності виплачується у розмірі 50 відсотків середньої заробітної плати (доходу) незалежно від страхового стажу.

09:50 14.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь